WK Voetbal 2018

Wat?

We zijn niet aan ons proefstuk toe! Van 15 juni tot en met 15 juli zal op de Opdorpse Dries opnieuw een XXL LED scherm in openlucht opgesteld staan. En niet zomaar het eerste de beste. Wij kozen dit jaar speciaal voor een 30 m² groot scherm en zullen hiermee waarschijnlijk het grootste scherm hebben in de streek. Geef toe, waar kan je nu beter en zaliger de voetbal volgen dan in de schaduw tussen de lindebomen in het groen op de Dries, in het “Geografisch middelpunt van Vlaanderen”. Tevens enkele jaren geleden uitgeroepen tot het “Mooiste en beste pleintje” door Radio2 Oost-Vlaanderen. En dit allemaal gratis voor de bezoekers, want wij vragen geen toegang. Het lijkt voor één maand wel een klein voetbaldorp voorzien van toiletwagen, tipitenten, catering voor drank en eten, sponsor vip gedeelte … enz. U ziet, wij hebben alle ingrediënten om er een familiaal voetbalfeest van te maken voor de mensen van Buggenhout en omliggende gemeenten. Iedereen welkom !

Supporter in Opdorp samen met ons, de Rode Duivels naar de finale!

Kalender

Match Datum Begin uitzending
België - Panama Maandag 18 juni 17u00
België - Tunesië Zaterdag 23 juni 14u00
Engeland - België Donderdag 28 juni 20u00
België - Japan Maandag 2 juli 20u00
Brazilië - België Vrijdag 6 juli 20u00
België - Frankrijk Dinsdag 10 juli 20u00
België - Engeland Zaterdag 14 juli 16u00

 

Wij hebben op onze kalender hierboven normaal de wedstrijden voorzien die wij gaan uitzenden. Tenzij de Belgen verder gaan dan zullen wij die ook natuurlijk uitzenden. Mochten zich mooie matchen aandienen dan zullen wij deze na interne bespreking ook uitzenden. Raadpleeg daarom steeds vanaf juni deze website voor mogelijke updates en wijzigingen of like en volg onze facebookpagina: Middenstand Opdorp Leeft vzw en blijf zo op de hoogte van de matchen en wijzigingen.

Veiligheid

Wij voorzien vooraan voor de allerkleinsten een kinderweide zodat deze veilig samen met hun vriendjes naar de match kunnen kijken zonder aanwezigheid van volwassenen met alcohol. Tevens is er erkende security firma voorzien voor algemene controle samen met de 10 bestuursleden van Middenstand Opdorp Leeft. Reglement kan je onderaan vinden.

Catering

Wij voorzien achteraan één kassa waar je jetons kan aankopen en één grote toog waar de gekoelde dranken verkocht worden. Bij alle matchen is er de mogelijkheid om een snelle hap te eten in de vorm van een hamburger. Wij gaan open één uur voor de match met het voetbaldorp en sluiten één uur na de match af zodat iedereen toch nog even nadien gezellig kan napraten en de nabesprekingen op het scherm kan volgen.

Reglement

  • Rugzakken en grote tassen zijn verboden op het terrein en kunnen op een afgeschermde plaats gedeponeerd worden. Deze plaats is niet beveiligd tegen diefstal en we zijn hiervoor ook niet verantwoordelijk.
  • Alle vormen van vuurwerk, ook Bengaals vuurwerk is verboden.
  • Security is ook aanwezig en zal/mag fouilleren.
  • Alcohol zal niet worden geschonken aan -16 jarigen en kennelijk dronken personen.
  • Het voetbaldorp opent één uur voor de match en sluit één uur na de match.
  • Verboden van glazen flessen mee naar buiten het voetbaldorp te nemen.
  • Lege glazen flessen worden steeds gedeponeerd in bakken.
  • Er is een wc-wagen voorzien, niet urineren tegen de bomen aub.

Terug naar archief