Kunstzinnige paashazen

Openlucht tentoonstelling

Meer dan honderd kunstzinnige hazen zullen van 15 maart tot 15 april opnieuw de Dries van Opdorp sieren. Deze prachtige exemplaren bewerkt en beschilderd door scholen, particulieren, instellingen en andere creatievelingen zullen Opdorp opnieuw honderden kijklustigen aanbrengen. Vele communicanten en liefhebbers kunnen opnieuw tussen de hazen en de 100.000 paasbloemen hun mooiste foto maken. Gelieve toe te zien dat de kinderen de hazen niet aanraken alsook geen paasbloemen uit trekken aub.

Kunstzinnige paashazen
Kunstzinnige paashazen

Veiling voor een Buggenhouts goed doel

Doe eens een bod op een haas voor het goede doel !!

Middenstand Opdorp Leeft zal de opbrengst van de veiling dit jaar schenken aan “het revalidatiecentrum Buggenhout”, Vierhuizen 3 Buggenhout.

Eén unieke reuze haas van 2,50 meter hoog zal het hoogtepunt van de tentoonstelling zijn.

Deze reuze haas zal online geveild worden voor het goede doel. Vanaf de start van de tentoonstelling kunnen geïnteresseerden online een bod uitbrengen op dit prachtig exemplaar.

De online veiling wordt op zaterdag 14 april om 12u stipt afgesloten. De eigenaar kan dan op zondag 15 april om 15 uur op de Dries aan Café Madelon zijn reuze haas na betaling komen afhalen. Ook zullen er daar enkele prachtige hazen van de tentoonstelling worden geveild. Ook dit jaar zijn er enkele gulle sponsors welke hun haas schenken voor de veiling zodat wij deze aan de hoogst biedende kunnen toewijzen. Start van de ludieke veiling voor de hazen van de tentoonstelling op zondag 15 april om 15u aan café Madelon. Iedereen welkom !!!!

Terug naar archief