Ek voetbal Opdorp 2024

Wat?

Deze zomer zijn wij opnieuw van de partij met ons voetbaldorp. We brengen terug voetbal op groot scherm in openlucht op den Dries. Dit tijdens het EK 2024 te Duitsland van 14 juni tot en met 14 juli 2024.

Met de vorige edities was het scherm 16 m2 groot maar deze zomer zal scherm 28m2 groot zijn met 4mm Pitch Led voor haarscherp beeld. Wij zorgen dus voor een "super groot scherm" en "frisse flesjes bier" onder de schaduw van de Opdoprse lindebomen.

Brengen jullie vrienden en familie mee en supporter samen onze Rode Duivels naar de finale?

Er is gratis toegang voorzien!

Kalender

Match Datum Begin uitzending
Duitsland - Schotland Vrijdag 14 juni 21u00
België - Slowakije Maandag 17 juni 18u00
België - Roemenië
Zaterdag 22 juni 21u00
Oekraïne - België Woensdag 26 juni 18u00
Finale Zondag 14 juli 21u00

 

Wij hebben op onze kalender hierboven normaal de wedstrijden voorzien die wij gaan uitzenden. Tenzij de Belgen verder gaan dan zullen wij die ook natuurlijk uitzenden. Mochten zich mooie matchen aandienen dan zullen wij deze na interne bespreking ook uitzenden. Raadpleeg daarom steeds vanaf juni deze website voor mogelijke updates en wijzigingen of like en volg onze facebookpagina: Middenstand Opdorp Leeft vzw en blijf zo op de hoogte van de matchen en wijzigingen.

Catering

Wij voorzien achteraan één kassa waar je jetons kan aankopen en één grote toog waar de gekoelde dranken verkocht worden. Bij alle matchen is er de mogelijkheid om een snelle hap te eten in de vorm van een hamburger. Wij gaan open één uur voor de match met het voetbaldorp en sluiten één uur na de match af zodat iedereen toch nog even nadien gezellig kan napraten en de nabesprekingen op het scherm kan volgen.

Veiligheid

Wij voorzien vooraan voor de allerkleinsten een kinderweide zodat deze veilig samen met hun vriendjes naar de match kunnen kijken zonder aanwezigheid van volwassenen met alcohol. Tevens is er erkende security firma voorzien voor algemene controle samen met de 10 bestuursleden van Middenstand Opdorp Leeft. Reglement kan je onderaan vinden.

 

Reglement

  • Rugzakken en grote tassen zijn verboden op het terrein en kunnen op een afgeschermde plaats gedeponeerd worden. Deze plaats is niet beveiligd tegen diefstal en we zijn hiervoor ook niet verantwoordelijk.
  • Alle vormen van vuurwerk, ook Bengaals vuurwerk is verboden.
  • Security is ook aanwezig en zal/mag fouilleren.
  • Alcohol zal niet worden geschonken aan -16 jarigen en kennelijk dronken personen.
  • Het voetbaldorp opent één uur voor de match en sluit één uur na de match.
  • Verboden van glazen flessen mee naar buiten het voetbaldorp te nemen.
  • Lege glazen flessen worden steeds gedeponeerd in bakken.
  • Er is een wc-wagen voorzien, niet urineren tegen de bomen aub.

Terug naar archief