160 Kunstzinnige paaseieren

Openlucht tentoonstelling

De wederkerende bloemenzee van 250.000 paasbloemen die bloeien tussen half maart tot ongeveer half april gaan weer het decor zijn van het hele gebeuren op Den Dries. Naar het idee van onze geschilderde schapen van editie 2004, gaan wij nu ook aan de bomen van de Opdorse Dries 160 kunstzinnige paaseieren hangen. Van 17 maart tot 17 april.

De paaseieren zijn 80 cm hoog en gemaakt uit laminaat.

De paaseieren

Deze paaseieren worden door kunstenaars, kinderen uit verschillende scholen en privé personen beschilderd of bewerkt. De boomstammen gaan we omwikkelen met een witte voile en kan u afwerken met een mooie strik. Dit alles om de bomen beter tot hun recht te doen uitkomen en om te toveren tot een waar Paasdorp.

Sponsor eens een boom! Inderdaad, de paaseieren worden per paar verkocht. Deze beide worden na afwerking in de boom gehangen en zo bekomt de sponsor zijn eigen boom. Onderaan de boom komt een reclamebordje met naam of firmanaam van de sponsor en kunstenaar of school die het gemaakt heeft en sms nr. De sponsor beslist bij aankoop of hij al dan niet zijn paaseieren afstaat na 17 april voor het goede doel. Ja, ook dit jaar organiseren wij een veiling voor het goede doel om kinderen te helpen. Wilt u ook twee paaseieren? U bent dan heel kunstzinning en creatief bezig of laat anderen dit voor u opknappen. U bekomt een reclame voor een ganse maand en indien de eieren worden afgestaan voor het goede doel helpt u de medemensen uit de nood. En samen met de ganse dorpgemeenschap helpt u bijdragen dat Opdorp het "Kloppend hart" van Vlaanderen wordt. Dit kan voor de prijs van 100€.

Terug naar archief